Dinsdag 30 juni: Bijeenkomst over de beroepservaringperiode

Vanaf 2015 is de beroepservaringperiode een feit voor de aanstaande generatie architecten, stedenbouwkundigen, tuin- en landschapsarchitecten en interieurarchitecten. De hele vakgemeenschap zal te maken krijgen met de beroepservaringperiode.

Bij bureaus of werkgevers uit aanverwante sectoren kan dat zijn bij het aannemen van een nieuwe medewerker. Of een deelnemer aan de beroepservaringperiode kan een ervaren vakgenoot vragen om zijn of haar mentor te worden.

Binnenkomt zwaait de eerste lichting afgestudeerden af, die de beroepservaringperiode zal gaan volgen. Daarom organiseert Bureau Architectenregister in samenwerking met alle beroepsorganisaties regionale bijeenkomsten om alle partijen – afgestudeerden, werkgevers, potentiële mentoren – uit de vier disciplines te informeren en met elkaar in contact brengen.

De eerste bijeenkomst vindt plaats bij CASA op dinsdag 30 juni te Arnhem.

Wilt u meer weten over de beroepservaringperiode? Dan is dit het uitgelezen moment.

Het programma op 30 juni ziet er als volgt uit:

16.00 uur inloop met drankje
16.30 uur start programma
17.30 uur borrel met soep en hapjes
19.00 uur einde

Architect en bestuurslid van Bureau Architectenregister Henk Döll geeft een korte presentatie over de beroepservaringperiode. Cees van der Veeken zal vertellen over – de start van – LOLA landscape architecture. De 3e spreker is stedenbouwkundige Gijs Evers van Oostzee ontwerp&omgeving, wie ingaat op ontwerpaanpak, organisatievorm en samenwerkingsverbanden.
Na het informatiedeel is er gelegenheid voor vragen, contact leggen en napraten, tijdens een borrel met hapjes en soep.

De bijeenkomst is gratis, na aanmelding.
Aanmelden a.u.b. vóór donderdag 26 juni, per e-mail aan info@architectenregister.nl onder vermelding van ‘Regio-bijeenkomst Arnhem’.

Voor de meest actuele informatie, kijk op de site van Bureau Architectenregister.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *